Cykelsko er ikke for sjov

Vi ved jo godt, at de helt rigtige boots er altafgørende for dansen – men vidste du, at sådan noget som specielle cykelsko faktisk betyder en del mere for din oplevelse af at cykle, end de fleste tror? Jeg vidste det ikke, men jeg fandt ud af, at cykelsko bestemt ikke bare er “for sjov”, da jeg blev præsenteret med opgaven at finde et par til en cykelentusiast i gave.

Hvordan vælger man cykelsko?

Ja, det var så også det, jeg spurgte mig selv om. Modtageren af gaven er en ganske ivrig fætter udi cykling, men han måtte jo absolut intet vide om, hvad vi skulle købe til ham, så ham kunne vi ikke spørge. En hurtig rundspørge blandt danserne afslørede, at det er så som så med cykelentusiasmen blandt dem, så gode råd var velkomne.

Som altid endte jeg med at ty til internettet og Google. Og en søgning sendte mig sporenstregs til en guide i cykelsko, selv jeg kunne forholde mig til: https://www.daniabikes.com/valg-cykelsko-guiden-cyklister/

Se, så er det jo lidt nemmere at vælge de rigtige cykelsko, selvom man er absolut uvidende på området.

Daniabikes er ret cool

Guiden er lavet af Daniabikes, der er en – viste det sig – kæmpestor cykelbutik med både en rigtig forretning i Rødekro og en gigant stor webshop online på https://www.daniabikes.com/

Jeg fik næsten deja vu til min barndom, hvor jeg selv cyklede meget, da jeg begyndte at kigge rundt i butikken. Nu er jeg jo langt fra Rødekro, så det var selvfølgelig på deres webshop, jeg gik på opdagelse. Og hold nu op! Der er godt nok kommet meget nyt i cykelverdenen, siden jeg kørte rundt på en Raleigh i min barndom.

Man kan sågar få elcykler! Og cykler særligt byggede til terræn, til bykørsel og hvad ved jeg. Ret vildt.

Jeg købte ny cykel

Nå ja – jeg endte altså med at købe en cykel online! Jeg faldt pladask for en Giant cykel – og de har godt nok mange modeller at vælge mellem! Se Giant cykler her.

Den kommer med fragtmanden i morgen, og så skal jeg jo altså ud at cykle 🙂

Inden du nu selv nævner noget om det: JA! Selvfølgelig har jeg købt en hjelm også! De har faktisk cykelhjelme på tilbud, og kun en idiot kan jo finde på at begive sig ud i trafikken uden en cykelhjelm, ikke?

 

 

Similar Posts