Telefonservice fordoblede medlemstallet

Jeg vil alligevel lige dele denne historie med dig, selvom den måske kan bruges af konkurrenter også. Den er nemlig god at få forstand af. Og det handler om service såmænd. Først lidt forhistorie.

Selvom interessen for linedance og den slags er relativt stor, er det alligevel en kamp at få nye medlemmer nok til at holde det hele kørende, og det skyldes primært, at der er mange danseskoler og klubber, der kæmper om dansernes gunst. Det gør man så på prisen, på undervisere og på de arrangementer, der afvikles. Det er sikkert godt nok, selvom det ikke er nemt både at være billig og samtidig levere det, medlemmerne gerne vil have,

Et enkelt sted halter det dog hos alle danseklubber og foreninger:

Telefonpasning

Dansesudierne kan jo ikke holde åbent altid – det giver slet ingen mening. Der re ingen, der danser før frokost alligevel, og faktisk er det sjældent, der sker ret meget før efter 15 på hverdage. Det betød, at vi hold lukket indtil klokken 14 på hverdage. Vores telefon lod vi telefonsvareren passe, og det slog aldrig fejl, at der var flere opkald, end der var beskeder.

Vi talte op over en 14 dages periode, og det viste sig, at kun hver femte lagde en besked!

Det er ikke mange, og i teorien betød det jo, at vi mistede 4 potentielle medlemmer for hver 5 opkald. Det er selvfølgelig kun teori, for det er jo ikke alle opkald, der handler om nye medlemmer. Men mange gør. Derfor tog vi et skridt og hyrede et firma med speciale i telefonservice – altså med slag og den slags for øje.

De overtog så vores indgående opkald fra klokken 8 om morgen og indtil 14, hvor jeg møder ind på kontoret. Vi aftalte en prøveperiode på en måned, men allerede efter et par uger vidste vi godt, at det her var et home run!

Med en god og venligt professionel telefonpasning fordoblede vi tilgange af nye medlemmer! Og det har i store træk holdt, siden vi i januar i år gjorde aftalen permanent. Det er nok det smarteste, vi har gjort længe 🙂

 

Similar Posts