Stort tøj og mode 2017

Behøver du en undskyldning for at gå ud og shoppe? Nej vel – det gør vi heller ikke. Shoppe kan vi altid finde tid til. Dog er foråret lige om hjørnet, og det betyder sikkert for dig også, at det er tid til nogle updates til garderoben. Vi har her samlet nogle af de bedste trends for 2017 med masser af kig til skuldrene og masser af denim sammen med basistøj, du kan bære hele sæsonen. Og det er alt sammen tænkt som tøj til store piger.

  • Intet siger forår som en frisk solskinsgul. Gul er i forårsmoden. Find den i et løst materiale med åbne skuldre. Du kan bruge den både til jeans eller til mere fint med en nederdel. Du kan også sætte en jakke over.
  • Bluse med blomstret print fra Cassiopeia. Løs og let og kan også sættes sammen med både jeans og nederdel. Den har ¾ lange ærmer for et mere casual look. Den er i ren bomuld, så du kan ånde og leve i den, og så er den til at få til en god pris.
  • Det er in at vise sine skuldre dette forår. Find en bluse, der trækkes ned på skuldrene, så skuldrene vises frem. Du kan dresse denne top op og ned blot ved at ændre dine sko og tilbehør.
  • Boho-stil er også at se igen i 2017. Det er afslappet og super sødt, synes vi. Find stilen med en bluse med Boho-print, fx i bondeskjortestil, og sæt det sammen med for eksempel jeans og pyntede flade sandaler.
  • Var det noget med en kold skulder? Tjek toppene ud med kold skulder åbning. Det er et cool look, og de findes i mange forskellige print og materialer.
  • Til de mere kolde forårsdage find en tynd sweater med for eksempel korte ærmer. Det er både sødt og praktisk til de mere kølige dage.
  • Så er der chiffon. Du kan aldrig have for mange chiffon bluser – det synes vi i hvert fald ikke. De er perfekte til kontoret med et par slacks eller en nederdel, og du kan også bruge dem, når du har fri med et par jeans eller shorts, eller hvad du nu synes. Vi har funden den perfekte forårstop fra Cream, og den er i offwhite og så bedårende. Den er let og fin og har blomster og chiffon – og alt er i offwhite. Den er i flere lag, har rund hals og sidder løst. Jeg kan slet ikke vente med at få bestilt min.
  • Hvad siger du til en tunika som en kjole? Vi er vilde med det. Vi har set nogle flotte her til 2017 med lynlås foran, V-hals og korte ærmer. Perfekt til en varm sommerdag, og vi kan også se den blive brugt som en coverup til poolen eller stranden.

Similar Posts