Kviklån uden sikkerhed

Kviklån er hurtige lån, som kan optages uden at stille værdier som sikkerhed. At man ikke skal stille sikkerhed gør samtidigt, at man spare penge i det der ikke skal oprettes pantebreve eller på anden måde stilles sikkerhed. Det betyder dog ikke at man er fritaget fra at betale lånet tilbage, men man hæfter i stedet personligt og skriver under med sin underskrift. Renterne på kviklån variere meget og der er derfor rigtigt mange penge at spare ved at undersøge lånemarkedet og vælge det helt rigtige lån hos den helt rigtige låneudbyder.

Hvad skal pengene bruges til?

En af fordelene ved quick-lån er at man ikke behøver at redegøre for hvad pengene skal bruges til. Pengene kan med andre ord benyttes til hvad som helst, uden at man skal fortælle hvad pengene skal bruges til. Det er altså muligt at bruge pengene på at indrette lejligheden, købe en ny cykel eller en ny bil. Man kan også bruge lånet til at rejse ud i verdenen eller en ny computer. Kort sagt kan du bruge pengene til lige, hvad du vil!

Kviklån er dyrere end traditionelle lån

Kviklån er dyrere end de traditionelle lån, som fx banklån eller realkreditlån. Det skyldes bl.a. at man netop ikke behøver at stille sikkerhed i form at værdier som hus eller bil. Når man optager et kviklån over internettet kender låneudbyderne i den anden ende dig ikke, og den høje rente er et udtryk for at de tager en stor risiko ved at låne pengene ud til en som de ikke kender. Derfor er renten også højere end bankrenten, hvor banken jo altid kender de personer de låner penge til.

Du kan også læse:
Stort tøj og mode 2017

Gode råd til lån uden sikkerhed

Ofte vil det være billigere at gå ned i banken og tage lånet der hvis det er muligt, hvis de ikke vil låne en penge kan man dog være nødsaget til at tage et kviklån et andet sted selvom det er dyrere.

Der kan dog være mange penge at spare ved at undersøge lånemarkedet, en lille renteforskel man i løbet af et år løbe op i rigtigt mange kroner. Der findes mange værktøjer på internettet, som kan hjælpe med at finde det lån der passer netop dig bedst. Og man kan læse sig til en hel del viden om penge og finans generelt – for eksempel her.

Som lånetager skal man holde øje med ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent). ÅOP er et udtryk for hvad man skal betale årligt i renter og øvrige omkostninger. ÅOP gør det let at sammenligne forskellige lån uden at skulle læse alt det med småt for at kunne sammenligne to eller flere forskellige lån. Dog skal man altid læse hele låneaftalen, når man først har fundet den låneudbyder, man vil låne hos. Læs meget mere om hurtige og billige kviklån online: https://kviklaan-info.dk/

Hvad med SMS?

Måske kender du udtrykket SMS lån? Det er faktisk det samme, som du kan se her: https://kviklaan-info.dk/sms/

3 thoughts on “Kviklån uden sikkerhed

    1. Det er sgu synd for dig, Helge.

      Jeg sender en pakke tudekiks, som du kan tørre dine små skæve øjne med 🙂

      1. Tak skal du have – men du har vel næppe råd til at købe tudekiks?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *