Kviklån uden sikkerhed

Kviklån er hurtige lån, som kan optages uden at stille værdier som sikkerhed. At man ikke skal stille sikkerhed gør samtidigt, at man spare penge i det der ikke skal oprettes pantebreve eller på anden måde stilles sikkerhed. Det betyder dog ikke at man er fritaget fra at betale lånet tilbage, men man hæfter i stedet personligt og skriver under med sin underskrift. Renterne på kviklån variere meget og der er derfor rigtigt mange penge at spare ved at undersøge lånemarkedet og vælge det helt rigtige lån hos den helt rigtige låneudbyder.

Hvad skal pengene bruges til?

En af fordelene ved quick-lån er at man ikke behøver at redegøre for hvad pengene skal bruges til. Pengene kan med andre ord benyttes til hvad som helst, uden at man skal fortælle hvad pengene skal bruges til. Det er altså muligt at bruge pengene på at indrette lejligheden, købe en ny cykel eller en ny bil. Man kan også bruge lånet til at rejse ud i verdenen eller en ny computer. Kort sagt kan du bruge pengene til lige, hvad du vil!

Kviklån er dyrere end traditionelle lån

Kviklån er dyrere end de traditionelle lån, som fx banklån eller realkreditlån. Det skyldes bl.a. at man netop ikke behøver at stille sikkerhed i form at værdier som hus eller bil. Når man optager et kviklån over internettet kender låneudbyderne i den anden ende dig ikke, og den høje rente er et udtryk for at de tager en stor risiko ved at låne pengene ud til en som de ikke kender. Derfor er renten også højere end bankrenten, hvor banken jo altid kender de personer de låner penge til.

Oversigt over kviklån

Den nemmeste måde at sammenligne kviklån er ved at kigge på en oversigt over samtlige udbydere. Neden for har vi listet en række lånesider, som har fortrinlige og meget overskuelige oversigter over kviklån:

Der er rigtig mange penge at spare og rigtig megen tid at spare ved at benytte sig af en lånesammenligning som de ovenstående.

Gode råd til lån uden sikkerhed

Ofte vil det være billigere at gå ned i banken og tage lånet der hvis det er muligt, hvis de ikke vil låne en penge kan man dog være nødsaget til at tage et kviklån et andet sted selvom det er dyrere.

Der kan dog være mange penge at spare ved at undersøge lånemarkedet, en lille renteforskel man i løbet af et år løbe op i rigtigt mange kroner. Der findes mange værktøjer på internettet, som kan hjælpe med at finde det lån der passer netop dig bedst. Og man kan læse sig til en hel del viden om penge og finans generelt.

Som låntager skal man holde øje med ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent). ÅOP er et udtryk for hvad man skal betale årligt i renter og øvrige omkostninger. ÅOP gør det let at sammenligne forskellige lån uden at skulle læse alt det med småt for at kunne sammenligne to eller flere forskellige lån. Dog skal man altid læse hele låneaftalen, når man først har fundet den låneudbyder, man vil låne hos.

Hvad med SMS?

Måske kender du udtrykket SMS lån? Det er faktisk det samme, som du kan se her: https://kviklaan-info.dk/laan-penge-nu/. Med et SMS lån kan du også låne penge nu og her og få pengene udbetalt på under 30 minutter. Lån vis SMS kaldes også for mobillån, men lånemetoden er den samme som kviklån – Læs meget mere om hurtige og billige kviklån online på Kviklån-info.dk

Er alle kviklån uden sikkerhed?
Ja, der er ikke kviklån på det danske marked, der stiller krav om sikkerhed for lånet.

Hvad er ÅOP på et kviklån?
ÅOP er et udtryk for hvad man skal betale årligt i renter og øvrige omkostninger. ÅOP varierer fra kviklån til kviklån, men hvert enkelt lånefirma oplyser om det på deres hjemmesider.

Similar Posts