Anbefalede erstatningsadvokater?

Det har været regnvejr i en uendelighed nu. Hver eneste dag så regner det. Du har vænnet dig til det. Du er derfor slet ikke nervøs for at køre bilen. Børnene skal køres i skole. Du skal handle ind. Børnene skal hentes og køres til deres aktiviteter. Det er ikke noget problem. Problemet er at holde jer selv tørre. Regnfrakkerne er fundet frem. Der er blevet lagt lune såler i gummistøvlerne, så der ikke er kolde fødder. Lige i går havde I dog haft lidt problemer med at komme ud af starthullerne. I var sent på den, og du forsøgte at indhente tabt tid ved at køre lidt hurtigere, end du plejer.

Det gik galt

Det skulle du ikke have gjort. Det indser du nu. Du måtte bremse for hårdt op, da der var en bilist, der kørte ud foran dig. Det resulterede i en af de her dumme trafikulykker, hvor bilisten bag ved dig ikke nåede at bremse. Han kørte op i din bil. Du kunne godt mærke det ryk, det gav i hele kroppen – og du priste dig lykkelig for, at I alle havde sikkerhedsselerne på. Det første, du tænkte på, var naturligvis dine børn. De havde også kunnet mærke et voldsomt ryk i deres små kroppe.

Bule i bilen

Der var også kommet en stor bule i din bil. Ret irriterende. Nu skulle du jo til at tale med bilisten bag dig. Udveksling af telefonnumre. Oplysninger på forsikringsselskaber. Tilkald af politi. Endnu længere tids forsinkelse. Telefonopkald til skolen: Børnene kommer ikke i skole i dag. I skulle til lægen og tjekkes. Du ved nemlig, at der kan være ret store chancer for, at én af jer har fået piskesmæld. Efter en times venten på repræsentanter for forsikringsselskaber og politiet fik I ’ordnet’ og sat gang i proceduren for de næste skridt.

Ventetiden brugte du på at kontakte din erstatningsadvokat. Sådan bare for en sikkerheds skyld. Hvis der nu kommer et problem vedrørende erstatningen for udgifterne til reparationen af skaden på din bil. Eller hvis der er tale om, at du – eller et af dine børn – har fået piskesmæld, så vil det være godt, at din advokat er orienteret om hændelsen.

Den erstatningsadvokat, som du kontaktede arbejder for et stort advokatkontor, hvor de fleste af de ansatte er erstatningsadvokater. Du kunne derfor ikke lige få ham, som du kender personligt, i tale med det samme. Han ville dog ringe til dig i løbet af dagen.

Smældende hovedpine

Han ringede dig da også op – sent på eftermiddagen, hvor du havde en smældende hovedpine. Han forsikrede dig om, at han nok skulle bistå dig i alle tilfælde. Og ja, han var slet ikke bange for at fortælle dig, at du nok skal regne med, at I skal starte med en sag om piskesmæld. Måden, som du talte om din hovedpine, fortalte ham nemlig, at du ikke havde det godt – og muligvis bør gå til lægen igen. Han bad dig også om at få kontaktoplysningerne til din læge, så han kan få en erklæring på mistanke om piskesmæld.

Her er to gode erstatningsadvokater:

 

Similar Posts