Dans og erotisk udstråling

Er der noget erotisk over dans? Ja – det er der da i den grad. Og det gælder faktisk også for line dance, der kan være en yderst inciterende oplevelse. Både at se på – men sørme også at danse det 🙂  Lidt længere nede i artiklen kommer der en video med piger, der danser line i bikini – sådan mere eller mindre i hvert fald. Den kan du godt glæde dig til!

De bedste trusser til dans?

Det afhænger i høj grad af, hvad du ellers har på, når du skal danse. Hvis du er iført for eksempel et skørt, der svinger op og afslører dine trusser, er det nok ikke lige en G-streng, du skal vælge. Medmindre altså du er meget forhippet på at vise din numse frem 😉

Der er heldigvis mange alternativer til strengen, der både er komfortable, frække og ser godt ud, hvis nogen skulle få lejlighed til et kig.

Her er 2 gode steder at finde trusser:

Det vigtige er, at DU føler dig godt tilpas i dem. Nå ja – og så selvfølgelig at de er rene… Men det tager vi udgangspunkt i, at du har styr på, ikke?

Skulle du have lov at se den video med line dance nu? Ja – hvorfor ikke:

https://youtu.be/gkYTEzAEyiY?t=14s

Nå – fik du sved på panden der?

Er dans bare sex?

Nej, det er det altså ikke. Det er så mange forskellige ting for de forskellige dansere, men det er klart, at kroppens bevægelser og påklædningen har erotiske undertoner, der i den grad pirrer mange. Og hvis du er mand (eller en pige til piger), er jeg da også ret sikker på, at du kunne se en del erotiske elementer i videoen herover. Har jeg ret? Hvis du er til endnu mere oritisk udstråling, er det nok værd at tage et kig på de smukke escortpiger i Odense her.

PrimaDonna i Danmark

Nu kan alle pige rog kvinder, der har former og figur, glæde sig over, at det er blevet muligt at købe det, der ofte betegnes som verdens bedste lingeri til store bryster: PrimaDonna. Det er belgisk i øvrigt, det er hamrende lækkert og enhver pige, der har barm ved, at det kan være noget af en udfordring med alt for frit under blusens svingende sekundære kvindelige kønskarakterer 🙂

 

Similar Posts