Kvinder, cigarer og hjemmesko?

Kender du nogen kvinder, der ryger cigar? Sikkert ikke vel? Det er ikke så udbredt, at kvinder ryger cigarer, men der er ved at ske en ændring. Og hvorfor skal vi ikke have fornøjelsen af en god cigar som kvinder også?

Jeg har tidligere røget cigaretter – og ryger dem af og til nu. Min mand ryger en cigar af og til, og vi nyder, at vi hver fredag aften efter vores aftensmad deler en flaske vin, og han nyder en god cigar, og jeg får et par cigaretter – eller det gjorde jeg. Jeg er nemlig begyndt at ryge de her små cigarer. Der er ikke noget som vores fredag aften med hver vores cigarer. Det er hygge på topplan. Vi tager et bad og tager noget behageligt tøj på. Jeg elsker mine hjemmesko til damer og nyder at holde mine fødder varme, mens vi sidder i vores vinterstue og snakker om ugen, der er gået.

Kvindelige cigarrygere

Er der så noget, man skal være opmærksom på som kvindelig cigarryger? Du bør sætte dig ind i, hvordan du skærer en cigar. Og hvordan du tænder den. Mænd kan have en tendens til, at de gerne lige vil vise dig, hvordan du gør. Det kan du så lade dem gøre – eller du kan vise dem, at du godt ved, hvad du snakker om. Dit valg 🙂

Som med cigaretter bør du være opmærksom på dine omgivelser – om de er OK med, at du ryger. Cigarrøg dufter godt for nogen – og helt forfærdeligt for andre. Så bare vis hensyn.

Jeg har nu erstattet mine cigaretter med en cigar af og til, og ser det mere som en nydelse end som bare at skulle have et cigaretfix.

Hvad gør du for at stresse ned efter en travl uge? Er der også hjemmesko og cigarer involveret?

Har du det, som jeg har det – altså at alt med lammeskind og den slags er lig med dyb hygge og nydelse? Hvis du har, skulle du kigge forbi denne lækre webshop: https://www.shepherdshop.dk/

Det med hjemmesko er jo i høj grad aktuelt i disse dage, hvor kulden for alvor har taget fat i os. Og det skulle endda forestille at være forår!

Similar Posts