Frisør i København?

Er du på kig efter en ny frisør i København, har jeg et godt bud til dig. Jeg har boet i Jylland det meste af mit liv og flyttede for nylig til København. Jeg passer godt på mit hår og bruger gode produkter. Det er vigtigt for mig, at frisøren forstår hårets kemi også ved farvninger, så mit hår ikke bliver ødelagt, når jeg nu har passet så godt på det. Mit hår er langt, og jeg får for det meste low lights og high lights i det. Jeg har haft den samme frisør i mange år i Jylland – over 10 år, så når jeg finder en god frisør, bliver jeg der.

Nu skulle jeg så ud og finde en ny frisør i København, og det var da med et vist sug i maven. Jeg var inde fobi nogle frisørsaloner og snakke med dem, men følte mig ikke fristet til at bestille en tid hos dem. De vidste ganske enkelt ikke nok om at holde blond hår sundt ved farvning, men brugte alle afblegning, og det er alt for hårdt ved håret. Så fortalte en af mine kolleger mig om HairLab, som er en skønhedssalon og frisør på Frederiksberg. Jeg har nu været der 2 gange, og jeg er meget taknemmelig for at have fundet min salon her i København. Ud over at være mestre i at farve og klippe, laver de også negle og giver massage. Jeg kan få rettet og farvet mine bryn og farvet vipper. Det gør jeg sådan cirka en gang om måneden, så det er skønt de også kan gøre dette. Derudover kan man også få lash extensions, hvilket jeg længe har tænkt på at prøve.

Deres mand, der giver massage, kan lidt af hvert. Du kan få en almindelig massage, som forbedrer din cirkulation. Du kan få en sportsmassage, som er med til at understøtte din træning. Man kan også få en lymfe drænage, som hjælper kroppen af med lymfevæske. En anti cellulite massage kan man også få. Det kunne jeg godt tænke mig at prøve. Kroppen skulle miste op til et par centimeter i volumen, og hudens elasticitet forbedres.

http://hairlab.dk/massage/

Nu har jeg bestilt tid til en dag i forkælelsens tegn med en manicure og en føntørring, inden jeg skal ud med mine kolleger. Fantastisk at have fundet en god salon så hurtigt. Personalet er så søde, og jeg glæder mig altid til at kommer derhen og blive forkælet

Similar Posts