Slank og lækker

Om at tabe sig sundt

Der er jo delte meninger om, hvordan en pige / kvinde skal se ud. Nogle foretrækker full figure piger, nogle vil have os direkte fede – og andre igen kan ligne slanke eller endda tynde piger. Sidstnævnte er nok den mindste gruppe, for det er nu engang de færreste mænd, der kan lide at en kvinde ser ud som en spejderdreng på 12 år i korte bukser. Faktisk er det direkte usundt for kvinder at være for tynde eller meget slanke!

De fleste piger vil tabe sig

Hovedparten af piger og kvinder har et mere eller mindre permanent ønske om at tabe sig, og det har givet ugebladene en eminent og nærmest uudtømmelig indtægtskilde: Slankekure! Ikke en uge uden nye former for diæter og kure, der svinger lige fra relativt logiske til dybt bizarre og besynderlige kostplaner, der i bedste fald er uskadelige.

Men hvorfor er det, at piger har det ønske, når det nu er faktuelt, at nogle af verdens største sexsymboler var kvinder som Marilyn Monroe og Ann-Nicole Schmidt? En væsentlig del af skylden ligger nok hos en modeindustri, der dikterer en nærmest ulækkert slank linje. Og så er det jo ganske tragisk, at flertallet af kvinder er så let påvirkelige og uden selvtillid – men det er så en indtægtskilde for industrien.

Er der en måde at holde en sund vægt?

Det er der faktisk, og forskningen de senere år har i den grad skudt en pæl gennem de gamle kostråd. Sagen er jo, at mennesker i den vestlige verden er blevet stedse federe gennem de sidste 25-30 år, og det skyldes en kombination af de ekstremt forkerte kostråd og fremkomsten af Light-produkter. Vi kan på det varmeste anbefale, at du læser denne artikel, der kort og kontant giver svaret på, hvorfor vi bliver tykke: Hvorfor bliver man tyk?

Moderne forskning – der ikke er betalt og påvirket af fødevareindustrien – viser et entydigt billede: Vi skal have MEGET mere fedt tilbage i kosten, og vi skal skære ned på kulhydrater i almindelighed og hurtige kulhydrater i særdeleshed.

Det er den slags ny viden, der danner basis for eksempelvis den ekstremt populære metode, der kaldes Slankeskolen. Og det er en slankekur, der virker!

Der er slet ingen tvivl mere – hver eneste ny og uvildig undersøgelse viser samme billede: Følger du kostpyramiden, som den er i Danmark i dag, øges risikoen for diabetes, Alzheimer og overvægt.

Det er på tide at stoppe op og se på, hvad der egentlig skal til for et varigt vægttab, der fører til en sund vægt og et sundt liv.

 

Similar Posts