Thailand

Det er stadig uvist, om vi kommer på sommerferie i år. Altså vi får sommerferie, men vi ved ikke, om vi kan komme til at rejse derhen, hvor vi egentlig gerne vil hen. Vi har i mange år leget med tanken om at tage til Thailand, når børnene er store nok til at forstå, at vi er meget langt hjemmefra. De er store nok nu, mener vi. Men vi har jo haft den her pandemi, og vi ved ikke helt, hvordan situationen er derude i det sydøst asiatiske. Det er lidt svært at finde oplysninger om det. På et sprog man kan læse. Herhjemme er anbefalingen jo bare, at man ikke rejser ud, medmindre man har en meget god grund til det.

Rejsepriser.dk har billetter

Er nysgerrighed og rejselyst gode grunde? Det tror jeg ikke. Ikke i denne sammenhæng. Alligevel kan vi ikke lade være med at kigge efter flybilletter til Thailand via Rejsepriser.dk. Vi har en idé om, at hvis vi holder øje med priserne, så vil vi være i stand til at lave et godt køb, når vi ved mere om rejsesituationen og Thailand. Det vil da altid være bedst at finde de billigste flybilletter.

En flyrejse er jo en flyrejse

En flyrejse er jo en flyrejse. Og for os spiller det ikke nogen rolle, om flyselskabet hedder det ene eller det andet. Bare der er sæder til os, og vi føler os sikre. Faktisk, så vil vi ikke have noget imod at rejse med et lavpris flyselskab. Deres piloter er vel lige så dygtige som alle andre piloter, der er ansat i ruteflyselskaber. Næh, det handler om, at vi skal finde billige flybilletter. Så får vi flere penge til overs, som vi kan bruge på overnatninger, ting og sager og mad, mens vi er afsted. Foreløbigt væbner vi os med tålmodighed og afventer, hvad eksperterne siger om rejser til Thailand. Vi kan sikkert snart rejse igen.

 

Similar Posts