people laughing and talking outside during daytime

Firmaevents er tilbage

Så er der gang i den igen. I er tilbage på arbejdspladsen. Det er fedt. I har travlt. Og der er arbejdsglæde. Der er virkeligt skønt at opleve. I har da også brugt mange timer på at nå hertil. Det var jo svært at vende tilbage til arbejdspladsen efter Covid. Nogle af kollegaerne var direkte bange for at skulle møde op igen. Andre var lidt dovne – de havde fundet en god rytme med at arbejde hjemmefra, og ville sådan set foretrække at blive ved med det. Men I tog jer sammen. Og I startede på den gode måde: I havde jo ligesom mistet fodslaget. Så det, skulle der gøres noget ved.

Event med teambuilding

I var så et lille hold, der tog initiativ til at lave sådan et mini firmaevent, hvor I lavede nogle få og simple teambuilding øvelser. Det var ikke noget særligt. Bare en eftermiddag, hvor I samledes og lavede nogle af de nemmeste og enkleste øvelser for lige at finde ind til hinanden.

I havde fundet nogle af øvelserne på nettet – det var nemt nok: I søgte bare efter ”gratis teambuilding”. Der var mange forslag til små øvelser I kunne lave. I valgte derfor nogle ud. Især dem, der ikke kræver, at I kommer i fysisk kontakt med hinanden – eller skulle opholde jer i nærheden af hinanden. Det var ikke helt nemt at finde sådan nogle øvelser, men det lykkedes for jer. Og det blev et godt lille event.
Dels fik nogle af kollagerne bugt med angsten for at skulle være i samme rum med andre. Dels fik i engageret nogle af de ’dovne’, så de faktisk gerne vil møde op og tale med jer igen. Så ja, det har været en fin start efter mange måneder med restriktioner og frygt.

Det går bare godt nu

Nu går det fint på arbejdspladsen, og ja, der er da nogle, der efterlyser flere små, lignende firmaevents, så I ligesom kan bygge den gode stemning op og videre. De har en pointe. Det vil måske være godt for jer alle sammen at få brugt lidt tid sammen, uden at I forpligter jer til store firmaevents og dyre arrangementer.

De af jer, der tog det første initiativ til at arrangere en eftermiddag med små teambuilding øvelser som her, er derfor kommet på en opgave, som I sådan set ikke havde forudset: I er blevet til firmaets nye ’fest- og events-udvalg’. Der skal findes gratis teambuilding næsten hver fjortende dag nu. Og I skal huske at opkræve alle, der deltager for 100 kroner, så I kan købe ind til den eftermiddagsdrink, der altid følger efter jeres lille event.

Det der med at opkræve pengene er ikke så sjovt. Men I gør det alligevel gerne. Det viser sig jo, at flere og flere gerne vil være med til jeres små arrangementer. Det er hyggeligt. I har opbygget jeres egen lille tradition i firmaet – og I bliver bedre og bedre til at arbejde sammen – på kryds og tværs af opgaver og afdelinger. Det er lidt utroligt. Men meget opmuntrende og motiverende. Så: Godt arbejde. Godt gået. Fortsæt med det.

Similar Posts