Lys over land

Jeg har det lidt med lys – altså sådan at forstå, at jeg har brug for lys omkring mig for at føle mig godt tilpas. Ikke altid selvfølgelig – jeg nyder skam også mørke stunder. Men skal jeg lave et eller andet, er det simpelthen så vigtigt for mig, at jeg har godt lys omkring mig!

For mig er godt lys lig med lys, der passer til både rummet og det, jeg skal lave – og så er det hamrende vigtigt for mig som urtetosse, at jeg bruger så lidt energi som muligt. Nå ja – det sparer jo også på elregningen, hvilket bestemt ikke er nogen skade til. Og der er en type af belysning, der er svaret på alle mine bønner hvad angår energi og lysmængde!

LED pærer

LED lys og belysning er simpelthen en gave til verden! Der er så mange fordele forbundet med LED, at det næsten ikke er til at forstå for en bette pige som mig. I flæng kan nævnes:

  • Energivenlighed – de bruger en brøkdel af den strøm, en almindelig pære bruger. Og meget mindre end energipærer.
  • Levetiden er helt ubegribeligt lang, og det betyder at prisen er lav, for en LED pære holder så længe, at den er billigere end det tilsvarende antal pærer af anden type.

I begyndelsen var LED lys ikke særlig hyggeligt, og man kunne ikke bruge en lysdæmper, men den tid er helt forbi, og i dag findes der så mange forskellige typer af LED belysning, at alle behov og ønsker kan dækkes.

LED Udendørsbelysning
LED Bordlamper
klemspot led
LED Klemspot
LED Loftlamper
væglamper led
LED Væglamper
LED Facadespot
lysdæmpere led
LED Lysdæmpere
LED Nedgravning
projektører led
LED Projektører
lysskinner skinner led
LED Skinner & Lysskinner
LED Lygter & lommelygter
lysslanger led
LED Lysslanger

 

 

 

 

 

Det er – som du kan se – mange slags. Og det er faktisk kun et udsnit. Hvis du er interesseret, kan du se mere om alle de mange slags her:

 

Jeg bruger efterhånden KUN de smarte LED pærer, og selvom de koster lidt mere at købe, tjener jeg det hjem på elregningen på under et år. Og derefter er det ren besparelse fremover – både i form af lavere elforbrug og i form af færre udskiftninger af pærer.

Jeg kan faktisk ikke komme i tanker om en eneste ulempe ved LED lys. Kan du?

Ude på mit badeværelse og i mit køkken har jeg fået installeret LED også – og de giver præcist det rette lys ti at fremvise mine seneste småblærede nyanskaffelser . nemlig GROHE håndvaskbatterier. Og hillemænd da  de ser bare godt ud!

Similar Posts