Ingen skæve blandt danserne

Alle, der kender mig, ved, at jeg er en passioneret line dancer, og at jeg går meget op i min sport (og i mine støvler). Jeg er jo også leder af dansetruppen, og det er jeg faktisk lidt stolt af. Sidste år fik vi den ære at blive inviterede til et stort stævne i Bergen i Norge, hvor vi skulle danse, til vi ikke kunne mere. Og det er jo lige det, vi gerne vil!

Vi fik en masse papirer tilsendt om stævnet, og et af dem handlede om, at hele arrangementet var narkotikafrit, og at ingen stoffer ville blive accepterede. Der stod også i papirerne, at stikprøver kunne forekomme, men der var ingen af os, der rigtigt bed mærke i lige den del.

Velkommen til Bergen – nu skal du tisse

Vi ankom i fin stil til Bergen, hvor vi blev indlogeret på et hotel i udkanten. Og så kom overraskelsen: De norske arrangører udvalgte tilfældigt 5 af os til en narkotest! Det havde vi alligevel ikke prøvet før. I al sin enkelthed gik det ud på, at vi hver især blev sendt ud på et lille toilet for at tisse i et glas, hvorefter tisset med det samme blev testet med sådan en lille strimmel nærmest. Og testen ville så kunne afsløre, om personen bag tisset havde indtaget narko eller hasj i flere dage i forvejen.

Selvfølgelig var der ingen fra vores hold, der testede positive for noget som helst, men det var alligevel en lidt blandet oplevelse. Vi talte en del om det bagefter, og vi blev enige om, at vi godt kunne lide ideen bag det, at hele stævnet skulle være clean – men at det nok lige kræver lidt tilvænning, før vi er vant til at blive testede.

Alle var også enige om, at vi bestemt ikke ville bebrejde arrangørerne noget – det er jo ikke dem men verden, der gør den slags nødvendigt.

Nå – med det vel overstået var det jo bare om at komme i gang – og det kom vi!

Nogle er så vilde med det her, at de vil låne penge for at komme med til dans!

 

Similar Posts