Strand i Tyrkiet

Afbudsrejse eller charterferie?

Lige nu er dit humør virkeligt godt. Det er rart at være glad. Og det er rart at kunne give input til samtalerne med vennerne. Lige i disse dage handler samtalerne om alle de forskellige oplevelser, I har haft i løbet af sommeren. Nogle af dine venner har været ude og rejse – ligesom du har. Og ja, nogle har bevidst søgt efter afbudsrejser hos Rejsepriser, så de kunne komme afsted. Andre havde bestilt charterrejser i god tid. Selv var du bare gået på nettet i sidste øjeblik for at søge efter billige rejser til et eller andet sted.

Ud i det blå – til Tyrkiet

Du havde ikke et særligt sted i tankerne, da du søgte. Og det har lært dig noget. Du fik nemlig en vidunderlig rejse til Tyrkiet, som du aldrig ville have drømt om at købe. Ja, du ville aldrig have søgt bevidst efter rejser til Tyrkiet. Men da du så den der billige rejse, så slog du til: Den førte dig ned til et stort ferieresort, hvor der var mulighed for at bade på strand eller i pool. Der var skønne haver og parker – og så var der altså også en golfbane. Herligt at spille golf i shorts og kortærmet skjorte. Du fandt da også hurtigt nogle ’kammerater’, som også nød at spille golf tidligt om morgenen. Inden det blev for varmt. Inden poolen kaldte.

Kufferter og rejsetasker betyder faktisk meget

Efterhånden som dagene gik med golf og dovenskab ved poolen blev I selvfølgelig også bedre kendt med hinanden. Du kunne hurtigt se, at du ikke var helt op til par, når det handlede om at have det rigtige rejseudstyr med dig. Fx var der ikke sådan et brand logo på dine solbriller. Og den der lidt for slidte nakkestøtte var helt yt. Du bildte dig selv ind, at det er helt ok. Men det er det altså ikke. Nakkestøtten er jo uundværlig. Den skal jo ikke kun bruges i et fly. Fx så er du glad for din, så du kan ligge endnu mere behageligt i den der liggestol ved poolen. Men solbrillerne? Ja, til næste år skal du altså have et par, der er brandet og som er af rigtig god kvalitet.

Til gengæld, så ved du, at den vigtigste del af dit rejseudstyr er i tiptop kvalitet: Kufferter og rejsetasker skal man ikke gå ned på. De skal være stærke og holdbare. Der bliver jo kastet med dem. Og du vil helst ikke have, at din går i stykker under en rejse.

Alt i alt en kæmpe succes

Jo, bortset fra den der med solbrillerne og nakkestøtten, så har din rejse til Tyrkiet være en succes. Du elsker at fortælle om dine golfkammerater og jeres oplevelser sammen. Du elsker at fortælle dine venner om, at du også – efter mange år – har været på en uforglemmelig sommerferie. Og du vil da gerne tage imod dine venners tips til, hvornår det er bedst at søge efter afbudsrejser. Deres gode råd om, hvor du skal købe solbriller, tager du også gerne imod. De ved det. De deler gerne deres viden med dig. Det er bare fedt at have gode venner.

Similar Posts