Advokaten ringede

Isglatte veje og dårligt vejr betyder flere trafikulykker. Og ja, jeg har været involveret i en ulykke for et par uger siden. Jeg kom til at køre op bag i bilen foran mig. En stor BMW. Du ved en af dem, der nærmest ligner et Space Ship. Jeg var ikke opmærksom, og da lyset i krydset skiftede, kunne jeg ikke nå at geare ned eller bremse, så jeg kørte lige op i bilen. Bum. Der kom sådan set ikke nogen skade på BMW’en foran mig. Kun en lille ridse lige ved nummerpladen. Min egen bil kom dog til at se forfærdelig ud: Buler i forskærmen, en smadret forlygte og massevis af ridser.

Ikke så slemt

Manden, som kørte BMW’en, sprang selvfølgelig ud af sin bil for at se, hvad der skete. Selv steg jeg også ud af min lille bil og tjekkede skaderne ud. Jeg gav ham mit telefonnummer. Jeg forsikrede ham om, at jeg nok skulle betale for skaden. Vel vidende, at det nok kommer til at koste det samme for at få fjernet ridsen, jeg lavede i hans bil, som det vil koste mig at få banket bulerne i min egen bil ud. Han var ret irriteret. Spurgte, om jeg kendte til køreloven og ideen om at holde afstand. Jeg måtte virkeligt undskylde. Han faldt til ro efter et kvarters tid, hvor han havde råbt og skreget til mig. Helt uretfærdigt. Der var jo ikke sket noget med ham eller hans medpassager, som bare sad der i bilen og kiggede på os. Da han var faldet til ro, kørte vi videre. Jeg ringede op til mit forsikringsselskab og fortalte dem, hvad der var sket. Naturligvis ville de gøre det bedste, de kunne for mig. De vil dække omkostningerne til reparationen af ridsen på mit offers bil. Men ikke omkostningerne til reparationen af min egen bil. Det var jo min skyld. Ok, det er jeg med på. Jeg burde have været mere opmærksom.

Opringning fra advokat

Men så skete der lige det, at jeg fik en opringning fra en advokat i Horsens. Han fortalte mig, at han ringede på vegne af ham, der ejede BMW’en. Han ville have erstatning for tabt arbejdsfortjeneste, fordi han var kommet for sent til et forretningsmøde og derved havde mistet en kontrakt.

Det, syntes jeg, var temmelig overdrevet. Hvis han ikke havde stået og råbt og skreget af mig i 15 – 20 minutter, så ville han ikke være kommet for sent. Advokaten lyttede til mine argumenter. Han gav mig faktisk ret.

Lidt nervøs ved det hele

Men jeg er da lidt nervøs ved hele situationen. Det lød lidt, som om advokaten var presset. Og jeg er god til at høre, når folk er presset ud i situationer, som de ikke har det godt med. Jeg er rent ud sagt meget bekymret. Jeg har på fornemmelsen, at det kan godt ske, at jeg får endnu et par opringninger fra forskellige advokater i Horsens. De vil handle om, at jeg skal dokumentere, at deres klient ikke brugte sin tid effektivt. De vil måske også komme til at handle om, at jeg skal forklare det i retten. Jeg er nu meget tryg ved https://bjsj.dk/

Similar Posts