Der var også mjød

Har du nogensinde smagt mjød? Det har jeg. For første gang. I fredags. Hvis du vil have min ærlige mening, så smager det forfærdeligt. Men feinschmeckere vil sikkert sige, at det er en delikatesse inden for øl-segmentet. Ok. Jeg har aldrig brudt mig særligt meget om øl. Måske er det grunden til, at jeg ikke er vild med mjød. Grunden til, at jeg smagte mjød i fredags, er, at vi havde holdt sådan et firmaarrangement. Det blev afsluttet med mjødsmagning. Men inden der kom mjød på bordet, havde vi heldigvis overstået vores DISC tests.

Teambuilding

Hele dagen blev brugt på, at vi lavede forskellige teambuilding aktiviteter. De blev kaldt for ”Vikinggames”, og det var sjovt nok. Der var masser at tage fat på. Fx at løse gåder, klatre, kaste med økser og bygge broer. Det var faktisk en fysisk udmattende dag. Men også meget spændende. Under den afsluttende mjødsmagning talte jeg med min chef. Vi taler godt sammen. Arbejder også tæt sammen på enkelte projekter. Jeg spurgte ham om, hvor han havde fået ideen fra til, at vi skulle ud og lave Vikinggames – se her: https://www.vikinggames.dk/. Jeg har nemlig svært ved at forestille mig, at han selv havde udtænkt den idé. Han er absolut ikke en type, som man kan kalde for atletisk. Tværtimod. Han er sådan lidt for formel en gang imellem. Går altid med slips. Og læser utroligt meget.

I kilt og økse

Han er ikke en type, man forventer nogensinde at se i kilt og med økse under armen. Han svarede mig med at sige, at det slet ikke var hans idé. Og i virkeligheden havde han først afvist ideen. Det havde nemlig været hans partners idé. Han havde været på nettet for at finde bureauer, der kan lave teambuilding i København. Selvfølgelig. Jeg kunne have sagt det til mig selv. Selvfølgelig har det været hans forretningspartners idé. Egentlig bryder jeg mig ikke om min chefs partner. Han er sådan en type, der altid skælder ud i stedet for at give peptalks der, hvor der er brug for det. Mange finder ham usympatisk. Inklusive mig. Men hatten af for hans initiativ. Overraskende. Han må have været inde i en af de her selverkendelsesperioder, hvor han indser, at han begår en masse fejl. Især i sin kommunikation til medarbejderne. At han så finder på, at vi skal lave teambuilding, så vi kan forbedre kommunikationen, er ret flot, synes jeg. Det skal jeg lige tænke over, inden jeg svarer ham igen næste gang. Jeg er en af de få medarbejdere her i firmaet, der faktisk tør gå imod ham, når han skælder ud i stedet for at forklare, hvorfor vi skal gøre mere her eller der i vores arbejdsprocesser.

Det var bare en god dag

Jeg sludrede videre med min chef. Talte også med nogle af de andre medarbejdere, som jeg til dagligt arbejder tæt sammen med. Vi havde en hyggelig dag. En lærerig dag. Og jeg har fået noget at tænke over. Jeg tror faktisk, at jeg fremover vil se min chefs partner i et lidt andet lys. Manden må kunne noget, som kun meget få mennesker kan se. Måske savner han mere modspil til hverdag? Måske var dette event et forsøg på at løse nogle private problemer, han har?

Similar Posts