Billig guitar med god lyd

Musik til dansen

Musik er jo en yderst subjektiv ting, ikke? For nogle er det tonerne fra et symfoniorkester, der skaber den største glæde – for andre er det rock eller pop. Men fælles for alle musikelskere er faktisk én ting: En ægte glæde ved det, de hver især opfatter som god musik! Og for os, der danser, har musikken en ekstra betydning, da den jo i udpræget grad sætter takten – helt bogstaveligt. Og for nogle af mine venner, der danser, gælder det, at de også selv spiller musik.

Musikinstrumenter

De fleste af dem jeg kender, der spiller musik, er ikke ligefrem, hvad du kan kalde velhavende. Der synes næsten at skulle være en sammenhæng mellem det at være god til at spille på et musikinstrument og så være lidt fattig – i en eller anden grad. Nogle af dem lever fra lønningsseddel til lønningsseddel, og flere af dem er endda på konstant jagt efter, hvor det er billigt at låne penge 🙂

Det er yderst kreative mennesker, og de kan næsten ikke står for fristelsen til at købe nye musikinstrumenter med jævne mellemrum. I hvert fald nogle af dem.

Rytmen fra trommerne

Nu har jeg jo en særlig kærlighed til trommer, for jeg har datet flere trommeslagere, og de er alle helt fantastiske. Når jeg danser, er det faktisk ofte trommerne, der giver mig den der særlige følelse af at være ét med musikken og dansen. Og her i klubben har vi taget et valg for noget tid siden – nemlig at vi selv har vores eget trommesæt.

Det betyder, at enhver, der kan og vil spille på trommesæt, kan sætte sig og øve – eller direkte deltage i underholdningen, når vi danser eller blot laver musik.

Det er naturligvis ikke billigt, men ved at købe musikinstrumenter det rette sted, kan vi faktisk ekvipere et lille orkester for ganske fornuftige midler.

Hvis du har lyst, kan du læse en artikel om det at shoppe rigtigt efter netop lyd- og musikudstyr her.

Similar Posts