Biler ruster

Det er virkeligt, ikke sjovt at skulle ud tidligt om morgenen. Vi er allerede langt inde i oktober. Lige om lidt stiller vi urene en time tilbage. Sommertiden er slut. Det bliver mørkt endnu tidligere om eftermiddagen – og dagens lys ser vi endnu senere. Sådan lidt op ad formiddagen, måske. For mig er det en grusom tid. Jeg hader at stå op, når det er mørkt udenfor. Og regner det også, så er det endnu værre. Bare tanken om, at jeg skal ud og køre langt, kan få mig til at melde mig syg. Ja, jeg har rent ud sagt bare lyst til at pjække fra arbejdet.

Styr på det hele

Men som altid, så er jeg pligtopfyldende. Jeg skal jo ofte besøge kunder, som har booket møder med mig i lang tid i forvejen. Jeg kan ikke tillade mig at brænde dem af. Og når jeg først er kommet i tøjet, og har fået sat mig til rette i bilen, så er alt ok. Jeg kører hver dag mange km. Det er en del af mit job. Jeg har derfor også investeret i en ret stor og sikker bil. Det skal være behageligt for mig at køre. Og jeg passer på min bil. Sidste år havde jeg den til undervognsbehandling her på Fyn hos https://fynsundervognscenter.dk/. Det er jeg glad for. Jeg har ingen bekymringer over, at bilen måske ruster i den kommende vinter. Jeg bakker ud fra carporten og sætter kursen mod Middelfart. Det er det første stop i min arbejdsdag.

Tilstandsrapport

Jeg skal dertil for at lave en tilstandsrapport over et stort hus, som skal sættes til salg. Jeg har fået at vide, at der er nogle problemer med fugt og skalmure, så det skal naturligvis tjekkes grundigt. Prisen skal jo sættes korrekt, så sælger, får en chance for at komme af med sin ejendom – og køber, skal bekendtgøres med eventuelle mangler og problemer i huset, så handelen bliver fair for alle. Efter Middelfart skal jeg en tur til Assens. Det bliver en smuk tur. Jeg vælger at køre ad de små veje. Hvis det regner, og jeg skal igennem vandpytter, så er jeg ikke bekymret. Centeret, som gav min bil undervognsbehandlingen sidste år, er jo et af de bedste her i landet. De får altid topkarakterer af Teknologisk Institut. Så jeg er som sagt, tryg. Jo da.

Altid påpasselig

Jeg skal nok køre forsigtigt. Det gør jeg i øvrigt altid. Jeg er ikke ham, der ræser afsted på små veje. Der kan jo godt være en fodgænger. Det er jo ikke alle, der har en bil. Det offentlige transportsystem er ikke altid godt dækkende. Især ikke i landdistrikterne. Jeg har tit oplevet, at jeg ser en person, der er steget af bussen, og som er nødt til at gå flere km for at nå hjem.
Jeg tager dem gerne med, hvis de siger ja til mit tilbud om et lift. Det er ikke altid. Men for mig er det lidt selskab, så længe de vil køre med. Og sommetider er det en god hjælp for dem, der siger ja tak til mit tilbud.

Similar Posts