Arbejdspladshumor

Arbejdspladshumor

Sådan som situationen er lige nu, så kan det faktisk godt være, at vi bliver nødt til at indse, at vi skal vende tilbage til i højere grad at arbejde hjemmefra. Det kan også godt være, at vi ikke må samles i større grupper igen. Vi må finde ud af at gå til koncert eller i teateret igen via internettet. Og ja, det foredrag, som du havde booket en billet til, er allerede blevet aflyst. Desværre. Det var ellers en god foredragsholder, der havde massevis af god og sjov humor.

På arbejdspladsen

Og foredraget, som du ville høre, handlede jo netop om humor på arbejdspladsen – med Rune Green. Du har dog fået en mail om, at du kan deltage i foredraget, som vil blive afholdt online. Du skal bare udfylde formularen, der er vedhæftet, og returnere den. Derefter vil du få en kode, som du skal bruge, så du kan logge ind til foredraget. Du tager naturligvis imod tilbuddet. Også selv om du egentlig havde en idé om, at hvis du hørte foredraget live, så ville du få mest ud af det.

Online er fint

Det er måske rigtigt nok. Men det betyder jo ikke, at du ikke kan få lige så meget ud af et foredrag, som afholdes online. Hvor mange gange har du ikke set en sjov film, og du har grinet højt. Et online foredrag kan være lige så morsomt. Det kommer helt an på foredragsholderen.

Og ja, måske kan foredraget hjælpe dig til at få humoren på arbejdspladsen på plads. Du skal jo arbejde hjemmefra i de næste uger. Her vil det helt sikkert være godt med en god portion humor. Savnet af kollegaer kan jo godt være nedslående. Ensomheden og følelsen af at være ’Palle alene i verden’ igen er ikke det mest muntre at erindre. Så du skal simpelthen følge det foredrag om humor på arbejdspladsen. Også selv om du er lidt skuffet.

Similar Posts