Store dansere er velkomne

Er der én ting, der er karakteristisk for line dance, er det i hvert fald åbenheden og tolerancen for dansere af begge køn, der ikke helt holder “normen” for størrelse og eller udseende. Faktisk ER der slet ikke nogen norm – vi kan lide alle typer, størrelser og aldre. Og det er meget muligt, at nogle ser store (og de rigtigt store) mennesker som klodsede eller mindre elegante – men de kan dælme danse! (Opdateret i juni 2024 med mere oplysende indhold).

De buttede danser med hjertet

En af mine venner sagde faktisk, at han oplever, at buttede og tykke piger og mænd danser med hjertet i langt højere grad end de slanke. Og når jeg sådan sidder og kigger på dansere, er der faktisk noget om snakken. Vi har en hel del store mænd og store piger i klubben, og de er faktisk nogen af de mest passionerede dansere, og de danser bedre end flertallet.

Noget, jeg også har lagt mærke til, er, at de af vores dansere, der er “store” også er mennesker, der går en del op i at klæde sig pænt, smart og moderne. Og de er alle kunder hos de samme to webshops, som åbenbart er meget populære, når det gælder kvalitetstøj til store mennesker:

Sportstøj til de store størrelser

Jeg sad og talte med et par, der begge er i kategorien “Voluminøse” – og et par helt igennem herlige mennesker. De fortalte, at det faktisk ikke er så længe siden, at det var endda meget svært at finde anstændigt tøj til deres størrelser – men at de i dag kan finde nærmest alt på nettet. For eksempel sportstøj i store størrelser til piger: https://www.arkuricurvy.dk/dametoj/sportstoj/

Flot udvalg og i god kvalitet – ikke længere det der Bikla elendige skidt, som de tidligere var henvist til.

Se også de ret lækre og helt moderne joggingbukser i store størrelser til mænd. Der er da ikke noget at sige til, at det er blevet det foretrukne indkøbssted!

Hvorfor store mennesker ofte er fantastiske dansere

Store mennesker kan være exceptionelle dansere af flere grunde. For det første har de ofte en naturlig rytmesans og kropsbevidsthed, som giver dem evnen til at bevæge sig flydende og med stor præcision. Deres større kropsmasse kan også bidrage til en stærk tilstedeværelse på dansegulvet, hvilket gør deres bevægelser mere markante og imponerende. Desuden har mange store dansere en dyb passion for dans, som giver dem motivation til at øve sig flittigt og udvikle deres færdigheder. Denne kombination af rytme, tilstedeværelse og dedikation gør dem til fremragende dansere.

Similar Posts