Jeg elsker brugskunst

Jeg har altid været interesseret i indretning, møbler, brugskunst etc. Min stil har altid været moderne med størstedelen i hvid, glas og sølv med nogle pop af 1 eller 2 farver. Jeg har ikke været en stor fan af noget som helst i træ undtagen et gulv, som så helst skal have et skær af gråt. Jeg har været meget fast i min stil, indtil jeg begyndte at se programmet Fixer-upper med Chip & Joanna Gaines.

I Fixer-Upper ser du typisk en familie, der er på udkig efter et hus i området omkring Waco i Texas, USA. Familien har en ønskeliste og et budget. Chip og Joanna tager familien ud og se 3 huse og viser dem deres tanker til, hvordan de kan gøre huset til det, familien drømmer om. De bedste huse er dem, der virkelig trænger til en kærlig hånd, da der så er flere penge til at opdatere huset.

Det der har har inspireret mig, er den stil Joanna Gaines har. Hun mikser både moderne og mere retro til en virkelig cool stil. Hun går på loppemarkeder og finder elementer, der ser virkelig flotte ud i indretningen.

Hvis du vil have billig brugskunst, kan du også finde noget på loppemarkeder rundt omkring, og du kan finde billig brugskunst online. Jeg finder selv en masse på denne her shop med brugskunst: Billig brugskunst fra Egesgave

De har vintage møbler, og du kan blandt andet få et vitrineskab og en stor gammel skænk. Det er noget, der giver miljø i boligen. Eller hvad med et antikt tobaksskab sammen med noget moderne? Det vil virkelig skille sig ud. Du kan også få nogle virkelig lækre antik lamper, som ville se flot ud i et moderne køkken.

Prøv at mikse flere stilarter – det bliver tit mere personligt, og så er det spændende at kaste sig ud i. Og hvilken pige elsker ikke et godt udvalg og gode muligheder i boligtilbehør, som du kan se det for eksempel her? https://www.egesgave.dk/boligtilbehor.html

Similar Posts