Der er løft i Nima

Dette indlæg har absolut intet at gøre med hverken støvler eller dans – medmindre vi kan tale om glædesdans. Spøg til side: Jeg vil berette om noget så sjældent nu om dage som vaskeægte god og loyal kundeservice! Og det er firmaet Nima i Billund, der her skal have roser i rå mængder, for det har de altså fortjent!

Uden autolift ingen penge

Min kæreste (og dansepartner) er mekaniker med eget lille værksted ude på Amager. Ikke noget stort eller fancy – men bundsolidt og med en gammel og loyal kundekreds. Det er folk med lidt ældre biler, der frekventerer hans værksted, og han er faktisk en helt genial mekaniker. Det er tydeligt, at han elsker det, han laver.

Nå – forrige torsdag eftermiddag skete der så det, der bare ikke må ske: Hans lift brød sammen. Heldigvis ikke med en bil på – men han har kun den ene, og uden en lift er der ikke meget gang i butikken. Han ringede så til det firma i København, der plejer at servicere hans autolift, men de kunne ikke hjælpe ham før tidligst om en uge. Og han sagde, at de virkede nærmest ligeglade, selvom han var parat til at købe en helt ny autolift!

Så ringede han til NimaLift i Billund.

Den klarer vi da

Han fik en fyr ved navn Mads i røret, og efter at Mads havde hørt om den ret prekære situation, sagde han, at det skulle de nok få løst. Han bad om lidt oplysninger, og så bad han min kæreste hænge på et øjeblik. 2-3 minutter efter var han tilbage med denne melding: “Vi har en 2-søjlet lift på lager, som du gerne vil have – og jeg har en vognmand her om 10 minutter, der skal til Amager alligevel. Skal han tage den med til dig?

Hold da kæft, ikke? Min kæreste sagde ja, gav sit betalingskort og næste formiddag holdt fragtmanden der med en komplet lift til ham, som blev sat op og kom i drift samme dag!

Det er sgu da service, der vil noget. Og vel også endnu en bekræftelse på, at vil man have ordentlig service, er det jyder, man skal handle med!

Nu køber min kæreste alt hos NimaLift, som de er i stand til at levere, og det er blandt andet en del værktøj til autoværkstedet.

Similar Posts