Rigtige dansere har også smykker

Som vi ser det med smykker til kvinder, er der forskellige stilarter – og det er der også indenfor smykker til mænd. Vi har her set på nogle mandetyper, og hvilke smykker de typisk vælger.

Power dresser

Power dresseren går med mærkevarer – også når han vælger herresmykker. Han går med mere formelle smykker, når han er på arbejde, men når han har fri og i weekenden kan han gå med et eksklusivt læderarmbånd til mænd. Han holder sig typisk til læderarmbånd og læderurremme i sort eller brun. Husk, når du vælger sort, skal alt dit smykketilbehør være sort. Det går ikke med en brun læderurrem og et sort læderarmbånd. Har du et brunt læderarmbånd, kan du dog vælge forskellige toner af brunt og beige til det. Se for eksempel her.

Den afslappede

Den mere afslappede type går meget med perlearmbånd til mænd. De kan være lavet af træ for eksempel. Der er farver på, og han har typisk flere på af gangen. Hvordan skal man så mikse dem? Du skal bruge armbånd til mænd i forskelligt materiale. Det kan være i læder, reb eller metal for eksempel for at skabe dit eget look. Perlerne kan være af træ eller glas, og det er godt at mikse dem. Bland også farver, der ser godt ud sammen. Maximum bør dog være 3 til 4 armbånd sammen.

Action man

Er du mere actionman typen, går du mere efter et maritimt look med reb etc. Det kan også være lavet af nylon og med metal i en eller andet maritim udformning – en krog eller et anker. Husk, hvis du mikser flere armbånd, at har du 2 kulørte armbånd, bør du have et i en mere neutral farve.

Rock and roll

Er du mere rock-and-roll typen, går du med læderarmbånd med sølv udsmykning – det kan være dødningehoveder eller noget i den retning.

Tak til Marjoe for god inspiration!

Similar Posts