Recovery Boots

Mine kammerater synes, at jeg overdriver med mit fitness. Men det gør jeg ikke. Jeg er bare glad for at være topfit – og kan godt lide, at min krop ser sund ud. Jeg er ikke smuk. Forsøger heller ikke at vise mig frem. Nej. Jeg er helt almindelig og har det fint med det. Måske bruger jeg flere timer i fitnesscenteret, end gennemsnittet gør. Men det skader ikke nogen. Jeg kommer jo i fitnesscenteret på tider, hvor der ikke er så mange. Det vil sige meget tidligt om morgenen eller sent om aftenen. Alt efter, hvordan jeg har skruet mit program for dagen sammen. Det er jo min fordel.

Freelancer

Som freelancer har jeg lov til selv at bestemme, hvornår jeg vil arbejde. Jeg skal bare sørge for at overholde mine deadlines og levere et godt produkt. Det er måske det, som mine kammerater i virkeligheden er lidt misundelige på. De har jo alle sammen sådan nogle 9-5 jobs, hvor de skal møde til tiden, og må planlægge deres aktiviteter efter det. De har så til gengæld fri i weekenderne. Det er ikke altid, at jeg har det. Jeg siger, at de måske er misundelige på mig, fordi jeg har den frihed, jeg har. Og det er måske også grunden til, at de synes, at jeg overdriver med min fitness. Jeg bruger min tid, som jeg vil uden at skulle stå til regnskab for nogen.

Mine recovery boots

Ok, at jeg så kom til at købe et par Recovery Boots efter en alvorlig sportsskade, jeg fik for et lille års tid siden, var måske en overdrivelse. Men pyt. Jeg bruger faktisk det par, jeg købte. De hjælper på smerter i benene – og det kan være nødvendigt. Især de dage, hvor jeg træner spinning. Så jeg synes ikke selv, at jeg overdriver. Lad mine kammerater synes, hvad de vil. Jeg ved jo, at de godt kan lide mig alligevel. Fx så har vi da aftalt, at vi skal i byen på lørdag. For første gang sammen i flere måneder. Det bliver godt. At jeg skal høre på deres drillerier med min træning, kan jeg godt finde mig i. Jeg kan jo altid drille dem tilbage med hvor utrænede de selv er, fordi de er nødt til at sidde og falde sammen på en kontorstol i mange timer hver dag. En af mine kammerater har faktisk et alvorligt problem med ryggen. Han er meget høj og får tit rygsmerter.Og han er jo ikke på nogen måde atlet på topplan for eksempel.

Er massagepistolen nok?

Han går til lidt træning, men ikke nok. Han tror, at han kan klare sit rygproblem med en massagepistol. Måske kan han også det. Det tror jeg bare ikke. Når høje mennesker får ondt i ryggen, så skal de altså sørge for at træne hele rygmuskulaturen, så de svage muskler, der fremprovokerer smerterne, kan få støtte af de stærkere rygmuskler. Jeg har prøvet at forklare ham det. Men han gider ikke at lytte til mit råd. Så det, må han altså så tage konsekvensen af. Hans kæreste, som også arbejder på et kontor, forstår, hvad det er, jeg siger, og hun prøver også på at overbevise ham om, at jeg har ret.

Similar Posts