Flyttet sammen

Vi er flyttet sammen. Det var så heldigt, at vi fandt en stor lys én lige på hjørnet til Botanisk have. Det er en andelslejlighed, som man sjældent ser udbudt til salg. Men vi var heldige. En af vores bekendte kendte ejeren af lejligheden og fortalte, at han flytter til Jylland, og derfor vil sælge den. Da han vidste, at vi gerne vil flytte sammen, tænkte han på os og fortalte os om muligheden. Vi kunne ringe til ejeren og eventuelt få lov til at komme og se lejligheden, inden han satte den til salg. Alle ved, hvor svært det er at finde en god lejlighed i København, så vi tog imod tilbuddet.

Skøn lejlighed

Ringede ejeren op og fik lov til at komme og besøge ham. Et eller andet sted havde vi en idé om, at den sikkert var for dyr til vores budget, men vi tænkte, at vi måske kunne handle med ham. Eller i det mindste lave en aftale med ham, hvis vi kunne lide lejligheden. Vi er nyuddannede og har heldigvis fået job med det samme. Jeg skal starte som dyrlæge i næste måned, og min kæreste skal starte i et stort ingeniørfirma den 1. september.
Derfor havde vi endnu ikke nået at spare penge op til en eventuel udbetaling, og vi var slet ikke kommet i gang med at tale med banken om boliglån. Vores økonomi er stadig baseret på dagpenge fra fagforeningerne. Men det vil blive bedre.
Da vi besøgte ejeren i hans hjem, blev vi meget overraskede over, hvor stor lejligheden er. 106 m2. Tre gode værelser, en stor stue, et pænt, stort køkken og et lille badeværelse. Lige stort nok til, at der kan være et badekar. Men pladsen var udnyttet rigtigt fint. Der er skabe i alle værelserne, og mellemgangen har et kæmpe skab, som kan bruges til både garderobe- og kosteskab. Masser af rum til håndklæder og ting, man ikke lige har brug for. En fed lejlighed. Jeg forelskede mig i den med det samme.

De lækreste møbler

Ok, der skal gøres noget ved vinduerne. Det er ikke forsatsruder, så det skal der gøres noget ved. Det vil trække prisen ned. Ejeren af lejligheden var en sød mand. Han havde nogle lækre møbler, som han fortalte historier om. Hvordan han havde fået dem, hvilke oplevelser han forbandt med dem. De var alle sammen købt fra hans rejser i hele verden. Selvom det var møbler fra hele verden, var der dog en særlig stil, som var helt unik.
Vi talte med ham om muligheden for at købe lejligheden. Han fortalte, at han gerne vil flytte til Jylland allerede i slutningen af juli, så hvis vi er interesserede, så kunne vi sikkert finde en løsning. Han kunne godt se, at vi har et problem, da vi ikke har en boligopsparing, men fortalte, at vi kan lave en aftale om, at handelen først går igennem på et senere tidspunkt. Måske kan vi låne nogle penge af vores forældre allerede nu, så han kan få dækket sine udgifter til flytningen, og så kan vi give ham resten af udbetalingen, når vi har sparet nok sammen.

Similar Posts