Istandsat køkken

Da jeg skulle renovere mit køkken, skulle der også nye hårde hvidevarer til. Jeg måtte på jagt efter de bedste produkter til de billigste priser. Jeg ledte efter rabatkoder, og jeg undersøgte markedet. I sidste ende endte jeg med at finde de rette produkter hos Whiteaway.

For nylig var det endelig på tide at totalrenovere mit køkken, så jeg kunne få den oplevelse, som mange af mine venner taler om, de har i deres køkken. Det er selvfølgelig altid et større projekt, men jeg havde glædet mig til at komme i gang, så det var slet ikke så slemt igen.

Jeg skulle selvfølgelig have låger og skabe skiftet, men hårde hvidevarer-delen var faktisk den mest interessante for mig. Her kiggede jeg efter butikker, hvor jeg kunne finde de billigste og bedste produkter på samme tid. Resultatet endte ret entydigt med at pege på Whiteaway.

Jeg startede med at lede efter gode tilbud, og jeg fandt blandt andet rabatkoder hos Rabatbanditten.dk, som jeg kunne bruge hos Whiteaway. Det gav mig rigtig gode rabatter, der var med til at gøre udslaget for mit valg af butik. Faktisk sparede jeg rigtig mange penge på rabatkoderne fra Rabatbanditten.

Sådan blev mit køkken

Køkkenet er for mig et af de vigtigste rum i mit hjem. Det er der flere grunde til. Først og fremmest opholder jeg mig i køkkenet i rigtig mange timer, når man lægger det sammen. Derudover skal jeg helst have en god oplevelse, når jeg står i mit køkken og laver mad eller rydder op. Er det ikke tilfældet, kan det hurtig blive en træls hverdag, hvor man ikke nyder timerne i køkkenet. Derfor skulle jeg selvfølgelig have de rigtige hårde hvidevarer.

Køleskabet

Køleskabet er noget af det allervigtigste. Det er her, jeg ”går på opdagelse”, og det er køleskabet, som kan redde mig, når jeg er presset. Jeg gik på jagt hos Whiteaway efter det rigtige køleskab, og jeg fandt et rigtig fedt retro-køleskab, som passer godt til mit temperament. Jeg undersøgte selvfølgelig Rabatbanditten.dk, og jeg fik faktisk 15 procent rabat på mit nye køleskab med en rabatkode til Whiteaway.

Ovnen

Da jeg skulle finde den rigtige ovn, lagde jeg mest af alt vægt på, at den skulle have mange funktioner. Jeg vil gerne have en alsidig ovn, som fungerer godt, både når jeg skal lave lækker hjemmelavet pizza, og når den står på kylling i fad. Mit fokus var derfor, at den skulle kunne lidt af det hele.

Også her var der noget at hente ved at kigge efter tilbud. Med en rabatkode fra Rabatbanditten endte jeg med at spare 10 procent af prisen. Rabatkoden til Whiteaway var desuden nem at bruge, og det var generelt det hele værd, at jeg undersøgte det på forhånd.

Komfuret

Den sidste ting, jeg vil nævne, er komfuret. Der findes jo et hav af muligheder, og jeg var længe i tvivl om, om det skulle være med induktion, eller om det skulle være et gaskomfur. Det endte dog med induktion, og jeg besluttede at købe en separat kogeplade i stedet for et fuldt komfur. Det betød, at jeg kunne få mere plads omkring mig i mit køkken, og at min bordplads blev bedre. Jeg har indtil nu været rigtig glad for dette valg.

Et komplet køkken

Alt i alt er jeg rigtig glad for mit nye køkken. Det har været en oplevelse for mig at gå på opdagelse i jagten på det perfekte køkken. Om jeg har fået det? Det er selvfølgelig svært at sige, og der er nok altid noget, jeg kunne lave om – eller kommer til at lave om. Men jeg har fået mig et køkken, som jeg nyder at stå at lave mad i, og som jeg også nyder at opholde mig i, når jeg er færdig med madlavningen. Det er den største forskel for mig.

Similar Posts