Dans og spil i Vegas

Vi skal til Las Vegas!!! Det er jo helt vildt! Hvem skulle nu have troet, at vi med vores hyggedans skulle kunne opnå at blive inviterede til selveste Las Vegas? Men det er vi altså blevet – og vi får endda rejsen betalt derover. Vi er 8 i alt, der skal afsted, og vis skal optræde med vores danske version af Line Dance for tusinder af mennesker .-) Vi er helt oppe at køre!

Dans og spil selvfølgelig

For de 7 af os er det første gang, Las Vegas skal besøges. Jeg har været der før, men det er jeg så den eneste, der har. Og det betyder, at de andre nærmest hænger over mig konstant med spørgsmål om dette og hint. Vi har nemlig 5 hele dage i Vegas, hvor vi ikke skal danse, og det betyder jo, at vi kan lege turister. Nå ja – og spille på de mange casinoer selvfølgelig.

Hjælp fra nettet

Jeg kan jo ikke blive ved at agere omvandrende leksikon for de andre, så jeg var nødt til at finde en god og lødig hjemmeside, jeg kunne henvise til. Det var nu nemt nok – og så er den endda på dansk: Lasvegasinfo.dk

Det var alligevel et smart træk, for nu er de pludselig alle sammen både mere vidende og også engagerede i at få planlagt og sat op, hvad vi skal se og opleve i Las Vegas, når vi altså ikke lige danser.

Det fik mig til at tænke lidt over, hvad mine forældres generation egentlig gjorde? Der var jo intet internet dengang. Slog de bare op i et leksikon monstro? Og hvordan kunne de vide, at informationerne stadig var gældende – for det var jo ikke hvert år, man sådan opdaterede Lademanns eller Gyldendals lekika, vel?

 

Similar Posts