stresscoaching

Uddannelse med mening

Nu er du blevet student. Du har tiden foran dig. Det er sommerferie. Og du skal ikke i skole til august. Nej. Du skal bruge sommeren til at tænke dig om. Og så skal du bruge de første efterårsmåneder på at arbejde og tjene nogle penge. Du vil gerne spare sammen til en jordomrejse – og samtidigt vil du også overveje, hvor i al verden du vil hen – sådan karrieremæssigt. Du har haft mange overvejelser: Skal du have en universitetsuddannelse inden for de humanistiske fag? Eller skal du over i noget mere hårdt – fx medicin.

Medicin og kemi

Du er tiltrukket både af medicin og kemi, men filosofi, sprog og psykologi optager faktisk også meget af dine tanker. Det er spændende med psykologi. Og det er fascinerende med kemi. Tvivlen hersker – og derfor er det vistnok meget fornuftigt, at du har valgt at træde et skridt tilbage.

Du vil i første omgang ’nøjes’ med at arbejde nede i den lokale burgerbar og bruge tiden på at tænke dig om. Fornuftigt er det. Men der er altså og en risiko. Risikoen er, at du bliver lidt doven med hensyn til din personlige udvikling. Det er jo skønt at have penge imellem hænderne. Kan det forlede dig til at opgive tanken om en uddannelse?

Start med at blive stresscoach

Du kunne overveje at gå en mellemvej, så du hverken udelukker en uddannelse eller mister muligheden for at tjene penge. Du kunne måske overveje at tage en stresscoach uddannelse her, som vil introducere dig både til medicin og psykologi? Den vil også sikre dig, at du kan få et rimeligt godt betalt job som stresscoach, som du kan bruge til at finansiere de fremtidige studier med. Tænk over det. Mulighederne er mange. Det er ikke altid et spørgsmål om enten eller. En stresscoach uddannelse vil måske vise sig at være den rigtige introduktion for dig til din fremtid.

Similar Posts