Klunker uden hår og så’n noget

Mænd kan også godt lide sexlegetøj. Vi er mest vant til sexlegetøj til kvinder og par, men sexlegetøj til mænd er også værd at se nærmere på. Hvilke muligheder er der så?

 

Indenfor onani produkter er der flere muligheder. Der er den meget populære fleshlight, som nærmest er en cylinder med et blødt materiale, der minder om en kvindes vagina. Husk at bruge glidecreme for en mere naturtro oplevelse. Du kommer glidecremen på dig selv og på indgangen til din flesh light. Det er bedst at bruge en vandbaseret glidecreme. For eksempel er det nærmest det eneste sexliv, min gamle buddy Morten har – men han klarer sig da 🙂

 

Tenga æg er også et onaniprodukt til mænd. Der er 6 æg i en pakke med forskellig tekstur. Indeni ægget er der en blød ”top” til at sætte over penishovedet, så du kan opleve de forskellige teksturer hvert æg har. De er meget populære af god grund. Du kan bruge dem til onani, og du kan også få din partner til at give dit et særligt handjob med dem. De er til engangsbrug, men vasker du dem med sæbe, kan du bruge dem én anden gang.

 

Så er der penisringe, som kommer i et utal af udformninger – og både med og uden vibrator. Formålet med en penisring er at holde på blodet i penis, så erektionen bliver både hårdere og varer længere. De giver også en kraftigere orgasme, da de får manden til at holde længere. Penisringe kan bruge både nederst på skaftet, under penishovedet, midt på skaftet og rundt om kuglerne.

 

Så er der analt sexlegetøj til mænd. Mænds prostata er meget følsom, og derfor kan mænd have stor fornøjelse af analsex. Der findes buttplug vibratorer og vibratorer med kugler, der vibrerer. Er du ny til analsex kan du få et buttplug træningskit. Du kan få buttplugs i glas og endog buttplus med shock therapy, der giver elektriske impulser.

 

Du kan også få dukker, eller som de også kaldes lovedolls. De kommer i billige udgaver og i en deluxe udgave, som er meget realistisk. Hun har 3 huller og store runde bryster og runde baller. Du kan vende hende om, så du også kan tage hende bagfra.

 

God fornøjelse med onanien og legen med din partner. Husk at have hårfri boller – og husk at bruge klunkevoks for et mere blødt og behageligt resultat.

Similar Posts