Linedance på Hawaii

Det her er stort! Vi er en lille del af en gruppe, der er blevet inviteret til Hawaii for at danse der – og ikke bare danse linedance men også studere de lokale danse, der jo har rødder i Polynesien. Det er simpelthen så spændende, at jeg næsten ikke kan holde det ud! Vi har fået en “blankocheck” – men dog med et øvre budget – til selv at finde ud af at planlægge rejsen til Hawaii. Vi skal besøge både Oahu og Maui øerne i forbindelse med selve dansen – men mon ikke vi også skal forbi Kauai, som jo er kendt under navnet “Garden Island”?

Hvordan kommer vi bedst til Hawaii?

Det var så lige det store spørgsmål, for det er jo unægtelig noget af en lang rejse, ikke? Jeg spurgte mig lidt for hos nogle venner, der er meget berejste (ham her faktisk), og der fik jeg det råd at tale med en Nickolai Nyrop, der driver et rejsebureau ved navn Nicksamerika.dk

Ham tog jeg lidt oplysninger på via nettet (det gør man jo nu om dage), og jeg fandt frem til en side om rejser til Hawaii på hans hjemmeside: http://nicksamerika.dk/destinationer/hawaii-rejser.html 

Det var god læsning, og hvis jeg ikke var begejstret over den kommende rejse før, blev jeg det i hvert fald. Hold nu kæft hvor ser det bare lækkert ud!!!

Lækkert bygget rejse til USA

Jeg tog en snak – faktisk to – med ham, og han sammensatte en yderst lækker rejse til os med hoteller og alt sørget for. Det var helt utroligt så meget, han ved om Hawaii. Og faktisk også om resten af USA, for han har rejst der i mange år, og han sælger hver dag skræddersyede ferier til hele USA. Tjek engang hans bedste rejser til USA her.

Jeg kunne godt lide, at man ikke bare bestiller på hjemmesiden, men at man faktisk – og helt gratis – får en masse rådgivning og vejledning på telefonen. Han foreslog os, at vi tog 2 dage i Los Angeles på vejen derover, for han kendte helt tilfældigt en meget berømt danskeskole der, og hen ville give os en introduktion, så vi kunne komme der. Det er da service, der vil noget, ikke? Han havde også det helt rigtige hotel til os, og da vi sagde ja tak til det, fik vi udførlige anvisninger på et par lækre restauranter i nabolaget, som han kendte personligt. Sådan skal man altså drive rejsebureau!

Nu tæller vi bare dagene, til vi skal afsted 🙂

Similar Posts